به گزارش خبرگزاری حوزه عموزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در دیدار حجت الاسلام والمسلمین عباسی رئیس جامعة المصطفی، به معرفی اداره کل ارشاد استان قم و بخشهای مختلف آن پرداخت و اظهار داشت: یکی از فعالیتهای مهم اداره کل ارشاد قم به حوزه چاپ و نشر کتاب مربوط میشود که در این بخش سالانه نزدیک به یازده هزار عنوان کتاب در استان قم مورد بررسی و انتشار قرار میگیرد.
وی افزود: قم تنها استانی است که از شهرک چاپ و نشر برخوردار است و حدود سی درصد کاغذ کشور توسط انتشارات استان قم مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
مدیرکل ارشاد استان قم در ادامه با اشاره به حضور حدود ۲۵۰ هزار نفر از اتباع غیرایرانی در استان قم از حدود ۱۰۵ ملیت مختلف، ابراز داشت: پیوست فرهنگی حضور اتباع غیرایرانی در قم باید طراحی گردد. در همین راستا، اداره کل ارشاد استان، واحد بین الملل خود را تاسیس نمود و امیدواریم از این طریق بتوانیم برنامههای فرهنگی ویژهای را برای خیل اتباع غیرایرانی در استان ارائه نماییم. قطعا جامعة المصطفی در این زمینه از تجربیات بسیار ارزشمندی برخوردار است که میتواند برای ما بسیار کارآمد باشد.
آقای عموزاده با اشاره به وجود تفاهمنامه همکاری میان المصطفی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار امیدواری کرد این دیدار موجب گسترش ارتباطات میان اداره کل ارشاد استان قم و جامعةالمصطفی العالمیه گردد.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی نیز در این دیدار که در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی برگزار شد، اظهار داشت: المصطفی با بیش از دویست مرکز داخلی و خارجی از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تفاهم نامه همکاری به امضا رسانده است که عملیاتی شدن این تفاهمنامهها همواره مورد تأکید ما قرار دارد.
رئیس جامعةالمصطفی ضمن تقدیر از خدمات و دستاوردهای ارزشمند اداره کل ارشاد استان قم، خاطرنشان کرد: ابعاد بین المللی قم مطلب بسیار مهمی است که مسئولان و مدیران استان باید بیش از گذشته به آن توجه داشته باشند. همه استانهای کشور به سهم خود پذیرای گردشگران خارجی و برخی اتباع غیرایرانی هستند اما قم، یک جهان شهر و یک شهر کاملا بینالمللی به شمار میآید که لازم است برنامهریزی نهادها و سازمانهای استان نیز با این جهتگیری انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی، طراحی پیوست فرهنگی برای اتباع غیرایرانی که جمعیت قابل توجهی از آنان در قم حضور دارند را کاملا ضروری دانست و از آمادگی جامعةالمصطفی برای هرگونه همکاری و همراهی با اداره کل ارشاد استان قم در این زمینه خبر داد.
وی افزود: در شهرهای بین المللی دنیا، مراکزی وجود دارد که اتباع خارجی، دستاوردها و محصولات فرهنگی خود را در آن ارائه مینمایند و همین مراکز از جاذبههای مهم فرهنگی و گردشگری این شهرها به شمار میآید. آمادهسازی زیرساخت و اجرای این طرح بلند مدت در استان قم میتواند با استفاده از ظرفیتهای ملیتی المصطفی در دستور کار قرار گیرد.
رئیس جامعةالمصطفی در پایان فراگیران و دانش آموختگان جامعةالمصطفی را بهترین نیروی انسانی برای ارائه خدمات فرهنگی بینالمللی و همکاری با اداره کل ارشاد استان دانست و اظهار داشت: جدای از تفاهمنامه کلی میان جامعةالمصطفی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیدواریم در آینده تفاهمنامهای عملیاتیتر میان جامعةالمصطفی و اداره کل ارشاد استان قم تدوین و اجرا گردد.
گفتنی است در این جلسه که با حضور معاونان ارتباطات و بین الملل و فرهنگی – تربیتی جامعةالمصطفی برگزار شد، دو طرف پیشنهاداتی را به منظور توسعه همکاریهای دوجانبه مطرح نمودند.
نظر شما